Laat uw meubels creëren door onze meubelmakers

MT Projectmeubelen heeft een groot atelier en werkplaats waar onze meubelmakers dagelijks de meest unieke meubels creëren. In onze showroom hebben we voor u ter inspiratie diverse meubels opgesteld. Wanneer u een meubelstuk op maat wilt laten maken, gaan we eerst met u in gesprek. Zo komen we erachter wat uw wensen zijn wat betreft de stijl, kleuren en het materiaal. Nadat we dit samen met u besloten hebben, gaan onze meubelmakers in het atelier aan de slag.

Over ons Bekijk de collectie →

atelier-afbeelding-1-MTFurnitureMakers.jpg

Meubels op maat gemaakt door professionele meubelmakers

Ons team is dagelijks actief met de productie van handgemaakte meubels volgens de ontwerpen van onze klanten. De meubelmakers worden waar nodig betrokken bij het ontwerp. Voor het bouwen van de meubels gebruiken wij materialen als hout, mdf, staal, polyether, koudschuim, nasa schuim en verschillende soorten stoffen en leder. Voor elke zitmeubel maken we een nieuwe mal die we eenmalig gebruiken. Dit maakt elk meubelstuk uniek. Aan de hand van de mal wordt het frame gemaakt. Als dit frame eenmaal staat, brengen we de vulling aan. Als laatste wordt het meubelstuk gestoffeerd en verder afgewerkt. Op deze vaste werkwijze creëren onze meubelmakers het mooiste meubilair voor uw interieur!

atelier-afbeelding-2-MTFurnitureMakers.jpg

Neem een kijkje in ons meubelatelier of neem contact op

Kom eens langs in ons meubelatelier! Hier ziet u onze meubelmakers aan het werk en kunt u meekijken met de productie van uw meubel. Bekijk daarnaast ook meteen onze showroom en doe inspiratie op. Hier vindt u de mooiste banken, bedden, stoelen en horecameubels. Maak een afspraak of neem contact op door te bellen naar 06 29377667 of te mailen naar info@mtprojectmeubelen.nl.

Onze werkwijze

atelier-stappenplan-iconen-MTfurnituremakers_1.svg

Design

Samen met u ontwerpen wij uw unieke eigen meubel. We bespreken de afmeting, de stijl, de afwerking, kleur en het materiaal. De schets wordt compleet.

atelier-stappenplan-iconen-MTfurnituremakers_v.svg

Meubel

In onze meubelmakerij zijn de mogelijkheden onbegrensd. Laten we samen bedenken hoe uw bank, stoel, bed, tafel of kast eruit moet gaan zien.

atelier-stappenplan-iconen-MTfurnituremakers_3.svg

Materiaal

We werken vooral met hout, MDF en staal. De vulling wordt gemaakt van Koudschuim, polyether, nasa schuim, of latex. Ons naaiatelier werkt met meer dan 1000 (!) verschillende stoffen en leder.

atelier-stappenplan-iconen-MTfurnituremakers_4.svg

Bouwen

In ons atelier gaan vakmensen snel en zorgvuldig aan de slag met uw ontwerp. Alles wordt gedaan in onze eigen vestiging.

atelier-stappenplan-iconen-MTfurnituremakers_5.svg

Snijden

De gekozen stoffen worden op maat gesneden. Zodra het frame is gebouwd en gespoten, de vulling is geplakt volgt het stofferen. Een flinke klus.

atelier-stappenplan-iconen-MTfurnituremakers_6.svg

Stikken

Uw meubel kan op verschillende manieren worden afgewerkt. De stof kan zelfs worden voorzien van uw logo of initialen. Populair onder onze zakelijke klanten.

atelier-stappenplan-iconen-MTfurnituremakers_7.svg

Monteren

Alles valt nu in elkaar. Het ontwerp, het frame, de vulling, het stofferen, de afwerking en de kussens: daar staat uw unieke meubel.

atelier-stappenplan-iconen-MTfurnituremakers_8.svg

Bezorgen

We hanteren een korte levertijd. Zo kunt u al snel genieten van uw eigen meubelstuk op maat. Helemaal in uw stijl en smaak.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Neem contact op
Scroll naar boven