Banken op maat afgestemd op uw interieur

Een bankstel op maat naar jouw unieke stijl & wens.

✓  Een bankstel op maat tot op de centimeters 
✓  Uitmuntende kwaliteit voor een uitstekende prijs 
✓  Een bankstel op maat naar jouw unieke stijl & wens
✓  100% Handmade in Nederland  
  Levertijd 4-6 weken  

Over het atelier Bekijk de complete collectie →

Voor de inrichting van uw huis bieden wij banken op maat aan. Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw bank eruit komt te zien. Kies de gewenste kleur, stijl, afmetingen, afwerking en materialen en laat uw bank door ons ontwerpen. Een op maat gemaakte bank kent vele voordelen. Zo weet u zeker dat het meubelstuk bij uw interieur past. Daarnaast dient een bank natuurlijk comfortabel te zijn. Ook dit heeft u zelf in de hand wanneer wij uw bank ontwerpen.

Kies voor onze banken op maat en profiteer van de service

Naast dat we een op maat gemaakte bank ontwerpen, gaan we ook aan de slag met het bouwen van het meubelstuk. Hiervoor gebruiken we voornamelijk hout, mdf en staal. Voor de vulling koudschuim, polyether, nasa schuim of latex. Daarnaast werken we met 1000 verschillende stoffen en leder. U heeft keuze genoeg dus! Na het bouwen, bevestigen van de stof en de afwerking, bezorgen we uw op maat gemaakte bank bij u thuis. Bij ons staat service en klanttevredenheid voorop. Daarom luisteren we naar uw wensen en verwachtingen, nemen we u mee in alle stappen van ons werkproces en bieden we de volgende services:

  • Een op maat gemaakte bank
  • Een snelle levertijd van vier tot zes weken
  • De beste kwaliteit voor een voordelige prijs 
  • Een bank afgestemd op uw unieke stijl en wensen

Kom langs in onze showroom en laat uw bank ontwerpen

Kies voor een van onze banken op maat of laat uw bank ontwerpen bij onze meubelmakerij. Wij geven advies, denken met u mee en zorgen ervoor dat u een op maat gemaakte bank krijgt die helemaal past bij uw smaak en interieur. Maak een afspraak of kom gewoon eens langs in onze showroom. Naast banken op maat bieden we ook stoelen, bedden en andere meubels voor bijvoorbeeld uw eetkamer. Neem voor meer informatie en vragen contact op door te bellen naar 06 29377667 of te mailen naar info@mtprojectmeubelen.nl.

Scroll naar boven