Creëer een luxe slaapkamer met een mooie inrichting

Een bed op maat naar jouw unieke stijl & wens.

✓  Een bed op maat tot op de centimeters 
✓  Uitmuntende kwaliteit voor een uitstekende prijs 
✓  Een bed op maat naar jouw unieke stijl & wens
✓  100% Handmade in Nederland  
  Levertijd 4-6 weken  

Over het atelier Bekijk de complete collectie →

Voor een luxe slaapkamer mag een stijlvol bed natuurlijk niet ontbreken bij de inrichting. Bij MT Projectmeubelen creëren we chique bedden volledig op maat, voor een betaalbare prijs. De bedden worden gemaakt van de beste materialen. Kies daarnaast uit een van de 1000 verschillende stoffen en leder in verschillende kleuren. U bepaalt dus zelf welk bed het beste bij de inrichting van uw luxe slaapkamer past.

Bij een luxe slaapkamer hoort een stijlvol bed voor uw inrichting

Onze bedden zijn zowel geschikt voor particulieren als bedrijven. Of u nu uw eigen luxe slaapkamer een nieuwe inrichting wilt geven of nieuwe bedden zoekt voor uw hotel, bij ons zit u helemaal goed! In ons atelier bouwen we de bedden zelf. We beginnen met het ontwerp. Daarna worden de juiste materialen, kleuren, afmetingen en stijl gekozen. Na het bouwen van het bed wordt deze afgewerkt en zelfs bij u bezorgt. Alle deze stappen worden in overleg met u uitgevoerd. Zo krijgt u een bed dat volledig voldoet aan uw wensen en verwachtingen. We streven ernaar om u de volgende services te bieden:

  • Een levertijd van vier tot zes weken
  • Een bed op maat tot op de centimeters 
  • Uitmuntende kwaliteit voor een uitstekende prijs 
  • Een op maat gemaakt bed afgestemd op uw unieke stijl en wensen

Kom onze meubels bewonderen in de showroom

Voor een luxe slaapkamer kiest u een van onze op maat gemaakte bedden voor uw inrichting. Op die manier maakt u uw interieur helemaal af. Naast bedden bieden we ook andere meubels aan, zoals mooie banken, elegante stoelen en horecameubels van hoge kwaliteit. Wilt u langskomen in onze showroom? Maak dan een afspraak of kom gewoon eens binnenlopen. Voor meer informatie of vragen neem contact op door te bellen naar 06 29377667 of te mailen naar info@mtprojectmeubelen.nl.

Scroll naar boven