Horeca meubels op maat

Een horeca meubel op maat naar jouw unieke stijl & wens.

✓  Een meubel op maat tot op de centimeters 
✓  Uitmuntende kwaliteit voor een uitstekende prijs 
✓  Een horeca meubel op maat naar jouw unieke stijl & wens
✓  100% Handmade in Nederland  
  Levertijd 4-6 weken  

Over het atelier Bekijk de complete collectie →

Richt uw restaurant in met onze meubels

Niet alleen voor uw huis, maar ook voor uw restaurant heeft u natuurlijk mooie meubels nodig. Daarom hebben we diverse tafels, stoelen en banken die speciaal gemaakt zijn voor het interieur van een restaurant. Bij een projectinrichting van uw bedrijf in de horeca kan de volledige inrichting van meubilair, zoals banken op maat, bij ons worden aangeschaft.

Maak uw restaurant nog gezelliger met op maat gemaakte meubels

Voor een unieke horeca inrichting kunt u banken en ander meubilair bij ons op maat laten maken. In onze eigen meubelmakerij produceren wij de meest unieke meubels. Daarbij kunt u volledig zelf aangeven aan welke kleuren, stoffen en vormen u de voorkeur geeft. Kies bijvoorbeeld voor stijlvolle stoelen of barkrukken die perfect passen bij uw restaurant en de huidige meubels. Daarnaast bestaat ons assortiment uit comfortabele banken. Er zijn verschillende horeca die mooie banken op maat hebben staan. Zoekt u voor uw restaurant ook nog nieuwe meubels? Kom dan naar onze showroom! Wij adviseren u over een horeca inrichting en laten u het mooiste meubilair zien. Op deze manier kunt u de volledige projectinrichting van uw bedrijf in de horeca bij ons uitvoeren.

Profiteer van de services

Bij het ontwerpen en produceren van stoelen, barkrukken en banken voor uw restaurant gaan we secuur te werk en luisteren we naar uw wensen. We streven ernaar om meubels te ontwerpen die volledig zijn afgestemd op de stijl van uw restaurant. Zo kunt u de projectinrichting voor uw horeca volledig bij ons afhandelen. Daarbij bieden we de volgende services:

  • Een korte levertijd van vier tot zes weken
  • Uitmuntende kwaliteit voor een uitstekende prijs 
  • Een meubel tot op de centimeters op maat gemaakt
  • Een horecameubel afgestemd op uw unieke stijl en wensen

Naast deze services kunt u uw meubels volledig zelf ontwerpen. Kies voor de gewenste kleur, stijl, afwerking en het materiaal. Wij denken graag met u mee en adviseren over de geschikte meubels voor uw restaurant. Nadat het productieproces voltooid is, komen we de meubels bij u thuis bezorgen.

Kom langs in onze showroom en vraag advies

Zoekt u nog stoelen of barkrukken voor uw restaurant? Bent u bezig met een projectinrichting voor uw horeca of zoekt u op maat gemaakte banken? Dan zit u bij ons helemaal goed! U kunt bij ons terecht voor het hele proces. Wij ontwerpen, bouwen, monteren en bezorgen uw meubels en zorgen voor een stijlvolle uitstraling in uw restaurant. Kom langs in onze showroom of neem contact op voor het maken van een afspraak, vragen of extra informatie. Bel ons op 06 29377667 of mail naar info@mtprojectmeubelen.nl. Wij zorgen dat u voor uw horeca inrichting het mooiste meubilair krijgt!

Scroll naar boven