• Exclusief maatwerk
  • Korte levertijd
  • Eigen atelier in Tiel
  • Al 25 jaar vertrouwd
  • Open 7 dagen per week

Uw eetkamer inrichten doet u met onze meubels

Wilt u uw eetkamer opnieuw inrichten en zoekt u daarvoor eetkamerstoelen die handgemaakt zijn? Dan zit u bij MT Projectmeubelen helemaal goed! In ons atelier creëren wij de mooiste meubels die u in onze showroom in Tiel kunt bewonderen. Alle meubels, zo ook de eetkamerstoelen, zijn handgemaakt en worden volledig afgestemd op uw wensen. Zo kunt u uw eetkamer volledig naar uw smaak inrichten.

Over het atelier Bekijk de collectie →

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Neem contact op

Een eetkamer inrichten volledig afgestemd op uw smaak

Wanneer u uw eetkamer gaat inrichten, is het natuurlijk belangrijk dat uw meubels goed passen bij de rest van het interieur. Daarom betrekken wij u volledig bij alle stappen in ons werkproces. Zo beginnen we met het design. Samen met u overleggen we de afmetingen, stijl, kleur, het materiaal en de afwerking van uw meubel. De materialen die u kunt kiezen zijn hout, mdf en staal. De vulling bestaat voornamelijk uit koudschuim, polyether, nasa schuim of latex. Daarnaast kiest u uit 1000 verschillende stoffen of leder, voor bijvoorbeeld uw handgemaakte eetkamerstoelen. U bepaalt dus helemaal zelf hoe uw meubel eruit gaat zien. Omdat onze eetkamerstoelen en andere meubelen handgemaakt zijn, starten we na het design met het bouwen van de meubels. Daarna gaan onze vakmensen aan de slag met het stofferen, afwerken en monteren. Wilt u uw meubel zo snel mogelijk in huis hebben? Geen probleem! Wij hanteren een korte levertijd en bezorgen uw bestelling bij u thuis.

Maak een afspraak of kom langs in onze showroom

In onze showroom in Tiel staan onze medewerkers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Wij snappen namelijk dat het niet altijd even makkelijk is om een eetkamer volledig nieuw te moeten inrichten. Wij helpen u daar graag bij, bijvoorbeeld door het aanbieden van eetkamerstoelen die handgemaakt zijn. Door uw eigen invulling en door onze expertise krijgt u stoelen die helemaal aansluiten bij uw wensen. Maak een afspraak door te bellen naar 06 29377667 of te mailen naar info@mtprojectmeubelen.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom en een kijkje nemen in het atelier! Daar vindt u niet alleen meubels voor particulieren, maar ook voor bedrijven, zoals hotels of horecagelegenheden.

collectie-iconen-MTFurnitureMakers-08.svg

Bankstellen

Bekijk meer
collectie-iconen-MTFurnitureMakers-10.svg

Eetkamerbank

Bekijk meer
collectie-iconen-MTFurnitureMakers-09.svg

Hockers & Opbergpoef & Poef

Bekijk meer
Scroll naar boven