• Exclusief maatwerk
  • Korte levertijd
  • Eigen atelier in Tiel
  • Al 25 jaar vertrouwd
  • Open 7 dagen per week

Eetkamerstoelen die handgemaakt zijn in Gelderland

Maak van uw eetkamer of eethoek iets bijzonders met eetkamerstoelen die handgemaakt worden in onze werkplaats in Tiel, Gelderland, niet ver van Oss. Op deze manier heeft u alle vrijheid om een keuze te maken uit allerlei stoffen en andere materialen, met de mooiste prints en de mooiste afwerkingen. Dat is het voordeel van eetkamerstoelen die handgemaakt worden door MT Projectmeubelen uit Tiel, Gelderland.

Over het atelier Bekijk de collectie →

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Neem contact op

Maak uw eetkamer compleet met eetkamerstoelen die handgemaakt worden in Gelderland

Bent u uw eetkamer opnieuw aan het inrichten en wilt u voor uw eetkamerstoelen een echt unieke oplossing? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij bekijken samen met u welke stoffen, dessins en modellen het best passen in uw woning in Gelderland, zodat u passende eetkamerstoelen, die handgemaakt worden, eenvoudig kunt laten maken. Kies voor unieke en bijzondere meubelen door MT Projectmeubelen uit Tiel in te schakelen.

Kom langs in onze showroom

Wilt u ook bijzondere eetkamerstoelen die handgemaakt zijn in een atelier in Gelderland, bijvoorbeeld in uw restaurant of hotel? Kom dan langs in onze showroom zodat wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Neem contact met ons op door te bellen naar 06 29377667 of te mailen naar info@mtprojectmeubelen.nl. We zijn u graag van dienst!

collectie-iconen-MTFurnitureMakers-08.svg

Bankstellen

Bekijk meer
collectie-iconen-MTFurnitureMakers-10.svg

Eetkamerbank

Bekijk meer
collectie-iconen-MTFurnitureMakers-09.svg

Hockers & Opbergpoef & Poef

Bekijk meer
Scroll naar boven