• Exclusief maatwerk
  • Korte levertijd
  • Eigen atelier in Tiel
  • Al 25 jaar vertrouwd
  • Open 7 dagen per week

Uw eetkamer inrichten doet u met onze meubels

Bent u de eigenaar van een hotel en zoekt u voor uw hotelkamer nog nieuw meubilair? Daarvoor kunt u bij ons terecht. Door ons ruime aanbod vinden zowel particulieren als bedrijven de meubels die ze zoeken. Een hotelkamer is vaak een luxe kamer die valt of staat met mooi meubilair. Geef uw gasten een comfortabel en fijn gevoel door uw meubels bij ons aan te schaffen. Wij creëren samen met u het ontwerp, kiezen het juiste materiaal, de kleuren en de stijl en starten met bouwen. Daarna werken we de meubels af en indien nodig wordt uw bestelling bezorgd bij uw hotel.

Over het atelier Bekijk de collectie →

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Neem contact op

Een hotelkamer met op maat gemaakt meubilair

Bij ons vindt u meubels die op maat gemaakt zijn. Kies bijvoorbeeld uit comfortabele banken en fauteuils, stijlvolle bedden en mooie salontafels. Bij de start van onze samenwerking gaan we eerst met u in gesprek. Heeft u bepaalde wensen en verwachtingen? Geen probleem! Wij stellen het ontwerp volledig af op uw voorkeuren. Omdat de meubels moeten passen bij het interieur van uw hotelkamer zorgen we dat het meubilair aansluit op de huidige stijl. We geven advies, denken met u mee en zorgen zo voor een mooie inrichting.

Maak en afspraak of kom langs in onze showroom

Wij snappen dat u voor uw hotelkamer het mooiste meubilair wilt aanschaffen. Kom daarom eens langs in onze showroom en neem meteen een kijkje in de meubelmakerij. Wilt u vooraf een afspraak maken of heeft u nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 06 29377667 of mail naar info@mtprojectmeubelen.nl. Wij helpen u graag verder!

collectie-iconen-MTFurnitureMakers-08.svg

Bankstellen

Bekijk meer
collectie-iconen-MTFurnitureMakers-10.svg

Eetkamerbank

Bekijk meer
collectie-iconen-MTFurnitureMakers-09.svg

Hockers & Opbergpoef & Poef

Bekijk meer
Scroll naar boven